Rijden in een mooie Youngtimer Jeep?

Een geweldige stoere auto rijden en toch heel voordelig uit zijn. Dat kan dankzij de Yountimer regeling waardoor je (bijna) geen bijtelling betaalt. Al onze semiklassieker Jeep Cherokees vallen hieronder. Bereken hier de kosten maar eens in vergelijking met een vergelijkbare nieuwe 4×4 met net zulke lekkere specs!

Wat kost dat nou?

Bereken hier de gebruikskosten van deze auto (inclusief afschrijving en brandstof).

Bereken hier de gebruikskosten van deze Jeep Cherokee youngtimer en vergelijk deze met de kosten van een vergelijkbare nieuwe 4×4. De kosten zijn inclusief afschrijving.

Let op: Deze berekening gaat uit van de gemiddelde prijs van een youngtimer Jeep Cherokee uit onze voorraad.

Hoeveel kilometer per jaar ga je rijden?

Per jaar

Deze Jeep

€ 1.000,-

Nieuwe 4x4

€ 1.000,-

Per Maand

Deze Jeep

€ 1.000,-

Nieuwe 4x4

€ 1.000,-

Per Kilometer

Deze Jeep

€ 1.000,-

Nieuwe 4x4

€ 1.000,-

Bijtelling

Deze Jeep

€ 1.000,-

Nieuwe 4x4

€ 1.000,-

Kom de passie zelf beleven

Bij Cherokee4me hebben wij tientallen goed vertroetelde Semi Klassieke Cherokees in diverse bouwjaren, uitvoeringen en bouwjaren  klaar staan om u de passie te laten ervaren.  Kom gerust geheel vrijblijvend kijken en natuurlijk rijden.  En wees gerust, u hoeft geen opdringerige verkooppraatjes te verwachten. Onze autos verkopen zichzelf aan de juiste nieuwe eigenaar! Maak het liefst met de knop hieronder een afspraak voor een bezoek.

Bekijk hier onze youngtimer Cherokee’s

Bij elke auto kunt u de kosten berekenen op basis van de kilometers die u denkt te gaan rijden . Wij wensen u vast vele mooie kilometers!

Waar vindt u ons?

Onze diensten